Sănătate psiho-emoțională

STUDIU: Analiștii consideră că absenteismul datorat îmbolnăvirilor costă £ 8,4 miliarde în fiecare an, plus alte £ 15,1 miliarde cauzate de productivitate redusă. Încă 2,4 miliarde de lire sterline se pierd, înlocuindu-se personalul care pleacă din cauza unor boli mentale. Aproape 3 din fiecare 10 angajați vor avea o problemă de natură psiho emoțională în fiecare an – marea majoritate a acestora fiind tulburări de anxietate și depresie.

Sursa: https://www.businesshealthy.org/mental-ill-health-workplace-impact-business-productivity/

Pentru a combate aceste stări demonstrate ca fiind neproductive la nivel de individ cu impact direct asupra businessului dumneavoastră, vă propunem o serie de workshop-uri extrem de eficiente și de apreciate:

Stress Management

2-3h

Află cum să îți faci din stres cel mai bun prieten în cadrul unui curs interactiv despre tehnici eficiente și soluții inteligente de gestionare a stresului.

Puncte cheie: soluții și povocări

Home Spa

2-3h

Răsfață-te în confortul casei tale, de cate ori simți nevoia unei sesiuni de relaxare. Specialiștii noștri îți vor arăta cum te poți bucura de un adevărat ritual de înfrumusețare și deconectare.

Puncte cheie: relaxare, ritual de înfrumusețare

Tehnici alternative de relaxare și meditație

2-3h

Meditația și relaxarea merg mână în mână când vrei să accesezi o alternativă pentru a-ți găsi liniștea, de aceea te invităm la o sesiune ce te va încărca cu energie pozitivă.

Puncte cheie: relaxare, meditație și alte soluții alternative

Ceremonia ceaiului

2-3h

La o cană caldă de ceai, te invităm într-o călătorie interesantă despre varietățile ceaiurilor din diferite zone ale lumii. Află modalități de preparare și servire ale ceaiului dar mai ales învață să te bucuri de compania celor care te însoțesc în această frumoasă călătorie.

Puncte cheie: ceai, socializare

Work-Life Balance

2-3h

Marea provocare a momentului este obținerea armoniei dintre viața personală și viața profesională, așa că te invităm la un workshop captivant cu tips & tricks despre cum să descoperi echilbrul, dar, mai ales, cum îl poți menține.

Puncte cheie: echilibru, Life & work, tips & tricks

Terapia prin cristale

2-3h

Beneficiează de o sesiune live de cristaloterapie pentru a înțelege cum poți accesa starea de bine pentru sănătatea ta.

Puncte cheie: terapie, sănătate, cristale

    CERE O OFERTĂ