Sănătate fizică

STUDIU: Angajații care mănâncă sănătos au cu 25% mai multe șanse de a avea performanțe mai înalte la locul de muncă, iar angajații care fac exerciții fizice timp de cel puțin 30 de minute, de trei ori pe săptămână, au cu 15% mai multe șanse de a performa la locul de muncă față de ceilalți colegi.

Sursa: https://www.peoplekeep.com/blog/increased-productivity-and-healthy-employees

Vă propunem o serie de workshop-uri extrem de practice cu ajutorul cărora veți demonstra și implementa cu ușurință dictonul “Minte sănătoasă în corp sănătos” în cadrul companiei dumneavoastră:

Sănătate prin alimentație – Write your food story!

2-3h

Vrei să mănânci sănătos și în același timp gustos? Atunci te așteptăm la un workshop ALTFEL despre sănătate și alimentație dar mai ales despre beneficiile pe care acestea le aduc în viața noastră profesională și personală.

Puncte cheie: alimentație, sănătate, rețete simple și gustoase

Nutriție de calitate pentru detoxifiere și energizare

2-3h

Descoperă cum îți poți ajuta organismul să funcționeze eficient pentru o viață sănătoasă și calitativă. Vei descoperi și multe alte informații utile despre ce i se potrivește corpului tău într-un workshop deschis și inovativ.

Puncte cheie: sănătate, energie, detoxifiere

Cosmetică handmade

2-3h

Fii unic/ă și special/ă! Creeză-ți propriile produse cosmetice alături de experții noștri care te vor consilia în alegerea elementelor care ți se potrivesc cel mai bine.

Puncte cheie: frumusețe naturală, îngrijire personală și handmade

Fitness Yoga

2-3h

Îmbină exercițiile cu meditația spirituală într-o sesiune dinamică și diferită de YOGA. Află avantajele moderne ale unei terapii active văzând și practicând alături de un maestru yoghin.

Puncte cheie: energie, meditație și relaxare

Raw vegan

2-3h

Natural și neprocesat, aceasta este esența raw. Dacă îți dorești să afli mai multe despre stilul de viață raw, atunci te invităm la un curs despre hrană vie.

Puncte cheie: inovație, hrană vie, un altfel de stil de viață

Bucătărie moleculară

2-3h

Vrei să pășești în următorul nivel gastronomic? Atunci vino la un curs în care bucătăria obișnuită se îmbină cu fizica și cu chimia, pentru a da naștere unor noi și inedite feluri de mâncare.

Puncte cheie: fusion, delicatesee și creativitate culinară

Program de streching, pilates, yoga, thai chi, zumba

2-3h

Mișcarea este sănătate! Te încurajăm să participi la sesiuni energice și productive de endorfine împreună cu cei mai activi ambasadori ai sănătății.

Puncte cheie: mișcare, endorfine, happy people

Tehnici de automasaj

2-3h

Învățând să folosești tehnici simple și eficiente de relaxare de la profesioniștii noștri, te vei putea bucura de beneficiile masajului ori de câte ori ai nevoie.

Puncte cheie: relaxare, detensionare și sănătate

Aromaterapie

2-3h

Relaxează-te în compania plantelor aromatice și află cât mai multe despre efectele benefice ale aromaterapiei în cadrul unui workshop dedicat esențelor naturale.

Puncte cheie: relaxare, arome și terapie

Cocktail natural

2-3h

Fructe energizante și arome colorate te așteaptă într-un pahar de cocktail natural. Ia parte la un workshop fun și interesant în care vei descoperi rețete fresh numai bune de luat acasă și la birou.

Puncte cheie: cocktail-uri, fructe și fun

Să renunțăm la fumat!

2-3h

“Să renunți la fumat e cel mai ușor lucru din lume. Știu asta pentru că am făcut-o de mii de ori.” Mark Twain. Te provocăm să devii nefumator în cadrul unei întâlniri care te va ajuta să faci primii pași spre o schimbare pozitivă.

Puncte cheie: schimbare, provocări, încurajare

    CERE O OFERTĂ