Hobby

STUDIU: Angajaților care s-au angajat într-un hobby creativ, le-a crescut performața la locul de muncă între 15-30% față de ceilalți colegi.

Sursa: https://www.inc.com/jessica-stillman/how-your-hobbies-effect-work-performance.html

Vă invităm să descoperiți noul dumneavoastră Hobby sau să îl aprofundați pe cel/cele pe care le aveți în prezent în cadrul celor mai solicitate workshop-uri din această categorie:

Fotografie

2-3h

Ești pasionat/ă de fotografie sau doar vrei să-ți îmbunătățești calitatatea fotografiilor de vacanță, atunci te așteptăm la un curs în care vei descoperi câte cuvinte sunt în spatele unei imagini de artă fotografică.

Puncte cheie: fotografii, tips & tricks, artă

Flower design

2-3h

Cu o floare nu se face primavară, dar cu mai multe se creează niște aranjamente florale deosebite, demne de a va decora cu prospețime casa sau de a fi dăruite cuiva drag. Află povestea minunată a florilor de primavară în cadrul workshop-ului de design floral alături de specialiștii noștri.

Puncte cheie: flori, design, recreație

Imagine și stil

2-3h

Hai să vorbim împreună pe limba hainelor, pentru a vedea o altă perspectivă a garderobei tale, a stilului tău, dar, mai ales, pentru a vedea cum îți influențează acestă viață.

Puncte cheie: haine, stil vestimentar, tușa personală

Make-up

2-3h

Fii frumoasă! Învață de la profesioniști ca fiecare zi și fiecare ocazie să fie pline de frumusețea ta. Află cum un machiaj profesionist te ajută să scoți în evidența ceea ce natura ți-a dăruit. Pune un accent de culoare și fă-te remarcată!

Puncte cheie: imagine, machiaj, culori

Povestea cafelei

2-3h

Însoțiți de mirosul boabelor prăjite de cafea îi vei afla istoria. Te invit la o întâlnire intersantă și dinamică în care gustul celor mai rafinate băuturi pe bază de cafea îți va ține companie.

Puncte cheie: mirosul cafelei, networking și povești

Atelier de praline

2-3h

După o scurtă introducere în lumea ciocolatei, te invit să-ți sufleci mânecile și alături de maeștrii ciocolatieri să creezi cele mai delicioase forme de ciocolată.

Puncte cheie: ciocolată, creție, dulce

Atelier de degustare de vin

2-3h

Bucură-te de gustul rafinat al unui vin de calitate și descoperă secretele ce se ascund în buchetele parfumate ale vinurilor pentru că In vino veritas..

Puncte cheie: degustare, arome, vin

Creație de parfumuri

2-3h

Crează-ți propriul parfum unicat cu esențe naturale!
După un scurt intro în istoria parfumului, tehnica și arta parfumeriei, notele dintr-un parfum și arome speciale, se va trece la crearea parfumurilor personalizate din uleiuri esențiale folosite în parfumeriile profesionale. Te invit la un workshop inedit, plin de culoare și parfum, creat special pentru tine.

Puncte cheie: parfum, arome

Lecția de dans

2-3h

În pași de dans îți arătăm magia energică a mișcărilor latino sau eleganța ritmului de vals la o sesiune cu și despre dans.

Puncte cheie: dans, muzică, ritm

Atelier de teatru

2-3h

Scoate la lumină actorul din tine și află secrete de culise din lumea teatrului participând la o repetiție autentică cu jocuri distractive și replici jucăușe.

Puncte cheie: teatru, spectacol, fun

Pictură chinezească

2-3h

Explorează povești din vremuri de demult învățând să încetinești și să apreciezi frumusețea lucrurilor simple dezvăluite de pictura chinezească.

Puncte cheie: picturi, povești

Drum circle

2-3h

Participă la un spectacol muzical în care vei descoperi prin propriile repetiții, ritmurile vibrante ale tobelor africane. Alături de artiști autentici, vei lua parte la un show energic de drumming și voie bună.

Puncte cheie: ritm, energie, tobe

Atelier de bijuterii handmade

2-3h

Testează-ți creativitatea în cadrul unui worshop prețios cu și despre bijuterii.  Fie că vorbim de bijuterii statement cu personalitate sau de accesorii delicate, specialiștii noștri te vor ajuta să descoperi frumusețea creionării unor bijuterii care să ți se potrivească.

Puncte cheie: creții, bijuterii, handmade

Grădinărit

2-3h

Descoperă secretele grădinăritului la un curs practic despre ce și cum trebuie să facem pentru a ne crea propria oază de frumusețe și liniște.

Puncte cheie: grădină, relaxare

Design interior

2-3h

Descoperă cum să-ți pui amprenta personală asupra unui spațiu sau cum îți poți redecora căminul la un workshop cochet despre culori, vopsele și design.

Puncte cheie: design, casă și decorațiuni diverse

Art & Crafts

2-3h

Creează ceva unic și special folosindu-te de propria îndemânare și creativitate iar noi te vom asista cu materiale inedite și bună dispozitie.

Puncte cheie: creativitate, lucru manual și îndemânare

Tehnica mozaicului

2-3h

Învață ceva nou și petrece un timp de calitate la un atelier creativ și recreativ despre arta decorativă a mozaicului.

Puncte cheie: mozaic, recreație și artă

Atelier de pictat mandale

2-3h

Într-o atmosferă relaxantă și echilibrată, arta terapeutică a mandalelor te va ajuta să afli mai multe despre tine, despre liniște și despre momentul prezent.

Puncte cheie: redescoperire, liniște și relaxare

Atelier de artă reciclată

2-3h

Creează un ALTFEL de cadou! Te invităm la un workshop în care ajutați de arta reciclării veți transforma inventiv materiale banale în cadouri artistice și unice atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

Puncte cheie: artă, reciclare, cadouri

    CERE O OFERTĂ