Dezvoltare personală

STUDIU: Un grup de economiști de la Universitatea din Warwick a constatat printr-un studiu recent că fericirea conduce la o creștere de 12% a productivității, în timp ce lucrătorii nefericiți s-au dovedit a fi cu 10% mai puțin productivi.

Sursa: https://warwick.ac.uk/newsandevents/pressreleases/new_study_shows/

Venim la dumneavoastră în companie cu o serie de workshop-uri al căror impact se transpune printr-un feedback pozitiv imediat:

Brain Fitness

2-3h

Antrenează-ți mintea folosind tehnici productive, destinate menținerii focusul activ.  Într-o sesiune distractivă de fitness mental, te ajutăm să întelegi cum funcționează antrenamentul creierului și care sunt beneficiile acestuia.

Puncte cheie: creier, focus și fitness mental

Mindfulness

2-3h

Mindfulness este despre “the best self” adică despre cea mai bună versiune a fiecăruia dintre noi. Dacă te întrebi de unde poți începe, atunci vino la un workshop ce îți va aduce o valoare adăugată atât la nivel personal cât și la nivel profesional.

Puncte cheie: best self, mindfulness

Parenting

2-3h

“Cum aș putea să-mi ajut copilul să crească armonios? Cum să am o relație de calitate cu copilul meu? Oricare ar fi convingerile tale despre tine sau despre copilul tău, te invităm să descoperi și alte perspective care să te ajute în misiunea ta de PĂRINTE responsabil.

Puncte cheie: părinti, copii și parenting

Comunicarea prin improvizație

2-3h

Comunicarea naturală și spontană vine improvizând așa că hai la o joacă de oameni mari care te va îndemna să îți schimbi perspectiva asupra limbajului deja cunoscut.

Puncte cheie: spontaneitate, improvizație și comunicare

Tehnici de dezvoltare personală

2-3h

Inside out este cheia ce pune în mișcare relațiile, atitudinea și energia noastră, de aceea în cadrul workshop-ului de dezvoltare personală te invităm să te redescoperi pe TINE. A fi natural/ă și autentic/ă dă valoare fiecăruia/fiecăreia dintre noi, iar diferențele ne ajută să apreciem diversitatea și frumusețea ei.

Puncte cheie: dezvoltare personală, sine

Personal Branding & Marketing

2-3h

Învață să-ți marketezi imaginea personală și să-ți creionezi cea mai bună carte de vizită folosind brandul personal și aplicând sfaturile specialiștilor noștri în marketing.

Puncte cheie: imagine personală, marketing

Cum să fiu motivat?

2-3h

“Care este cea mai mare motivație a mea? Să-mi lansez provocări.” spunea Richard Branson. Află răspunsurile care te motivează și metodele care ți se potrivesc la un curs plin de provocări.

Puncte cheie: provocare, motivație și sine

Tehnici teatrale pentru încredere

2-3h

În cadrul unui atelier deschis și jucăuș beneficiezi de experiența actorilor ce pășesc cu încredere pe scenă pentru a învăța cum să-ți dezvolți propria încredere în tine.

Puncte cheie: teatru, încredere și joacă

Gândire pozitivă

2-3h

Mai mult practic și mai putin filozofic, te așteptăm la un workshop care îți va demonstra că “Totul începe cu gândurile tale.”

Puncte cheie: positive thinking, puterea gândului

Hapiness Coaching

2-3h

Spune “DA” pentru fericire! în cadrul unui workshop în care învățăm să manageriem situații noi și stresante dar mai ales vedem beneficiile stării de bine. 

Puncte cheie: happiness, stare de bine

Leadership inspirațional

2-3h

Te provocăm să afli mai multe despre abilitățile tale de LIDER în cadrul unui workshop inedit ce pune accent pe viziune, inspirație și autenticitate.

Puncte cheie: inspirație, leadership, autenticitate

Life-coaching

2-3h

Fii campioana/campionul propriei vieți antrenându-te într-un workshop care îți va deschide calea către atingerea obiectivelor mult visate.

Puncte cheie: antrenament

Networking skills

2-3h

Dezvoltăți abilitățile de networking pentru a te bucura de beneficiile unei rețele de contacte productive și învățând de la profesioniștii noștri cum să practici un networking de calitate.

Puncte cheie: dezvoltare, networking

NLP- Reveal Excelence

2-3h

Descoperă cum modul de a gândi, de a simți și de acționa îți poate influența succesul personal și profesional în cadrul unui curs în care vei învăța să elimini limitările și să depășești obstacolele de orice natură.

Puncte cheie: comunicare, schimbare, succes

Public Speaking

2-3h

Arta “vorbelor bine spuse” îți este la îndemână în cadrul unui workshop care îți propune să te ajute să faci diferența prin ceea ce spui în fața oricărui auditoriu.

Puncte cheie: vorbe bine spuse

Sănătatea relațiilor

2-3h

Pornind de la cea mai importantă relație din viața ta, cea cu tine însuți, vei afla particularități și atribute cheie în definirea unor relații sănătoase cu cei din jurul tău, fie că vorbim de familie, de prieteni sau de colegii de muncă.

Puncte cheie: relații de orice fel, sine, cei din jurul tău

    CERE O OFERTĂ