Certificare in Mental Toughness
14 - 15 Noiembrie, 2017

Mental Toughness descrie mentalitatea pe care fiecare persoana o adopta in tot ceea ce face. Este strans legata de calitati precum caracterul, rezistenta, etc. Este definita ca „o trasatura de personalitate care determina, in mare parte, modul in care oamenii raspund la provocari, stres si presiune, indiferent de circumstantele lor”. MTQPlus este un instrument cu adevarat valoros. Cu siguranta te face sa te gandesti la performantele si comportamentul tau pozitiv – si la cum poti sa-ti imbunatatesti performanta personala si profesionala.

Cu ce te ajuta cursul?

sa intelegi cele 7 puncte critice ale succesului procesului de vanzare;

sa construiesti obiective si strategii pentru dezvoltarea ariei acoperite;

sa analizezi procesul din perspective multiple;

sa gestionezi eficient procesul de vanzare folosind o abordare structurata.

Subiecte abordate

Schimbarea de paradigme - Vanzatorul in secolul 21;

Construirea propunerii de valoare;

„Zoom in” Viziune termen lung, obiective, acţiuni;

Cele 5 reguli ale gestionarii unui portofoliu;

Construire procesului de vanzare B2B si secventialitatea optima;

Ce vinde Vanzatorul si ce cumpara Clientul.

 • 09:30 - 11:30
  Curs
 • 11:30 - 11:45
  Pauza de cafea
 • 11:45 - 13:30
  Curs
 • 13:30 - 14:30
  Pauza de masa
 • 14:30 - 17:00
  Curs

Trainer

Alin Gherman

Alin Gherman este CCO la Nobel Romania, unul dintre cei mai mari jucatori de servicii de telecomunicatii din piata internationala. Cu o experienta de peste 13 ani in sectoare de business importante – financial, marketing, vanzari, Alin Gherman a ocupat, de-a lungul timpului, pozitii-cheie in companii ca DPD, Procter & Gamble, Holdmann Romania sau DHL International Romania.
Licentiat al Academiei de Studii Economice Bucuresti, sectiunea Finante si absolvent ca sef de promotie al programul de EMBA Asebuss & Kennesaw State University,  Alin este practician al principiilor pe care le preda (si care l-au ajutat atat in viata profesionala cat si in cea personala ).
Alin Gherman este, in acelasi timp, trainer certificat si dezvolta programe complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania, conduce traininguri de vanzari si negociere.

Toate drepturile rezervate 2022 Creative & Bright
Made by Twisted Design