Pandemia a adus realitatea sănătății și bunăstării în prim plan, astfel că toți trebuie să ne gândim și să reflectăm la starea de sănătate nu numai din perspectiva punctelor forte ale sistemului nostru imunitar, ci și a impactului bunăstării noastre emoționale asupra corpului nostru fizic. Prioritățile s-au schimbat, nivelul de îngrijire pe care îl investim în corpul nostru a devenit acum mai mult o necesitate decât un lux. Deci, industria sănătății și fitnessului a fost, de asemenea, forțată să reflecteze și să se adapteze la aceste vremuri. În zilele noastre, mai mulți dintre noi ne concentrăm asupra bunăstării noastre generale fizice și mentale, nu doar asupra transformărilor noastre estetice. Pentru a atenua răspândirea COVID-19, multe țări au ales fie să închidă sălile de sport tradiționale / studiourile de antrenament, fie să reducă numărul de oameni care pot fi în acele spații pentru a permite distanțarea socială. Deci, relația dintre furnizorii de servicii și consumatori în acest spațiu a evoluat, acum există o așteptare pentru industrie să ofere o valoare mai mare, împreună cu câștigarea încrederii consumatorilor în ceea ce privește problemele de siguranță, standarde de igienă, return on investment, personalizare, accesibilitate, diverse etc. Această schimbare de ton are ca rezultat o industrie a fitnessului și sănătății, care este forțată să își extindă oferta pentru a rămâne în piață.

 

1.Un mix de wellness în aer liber și fitness în interior ca răspuns la restricțiile COVID

Astfel, mai mulți dintre noi se îndreaptă acum spre antrenamentele în aer liber ca alternativă, astfel încât să putem continua să rămânem sănătoși și în formă, în timp ce facilitățile tradiționale sunt închise sau au capacitate limitată. Deci, pentru a rămâne în piață, facilitățile de fitness se adaptează și pivotează la ofertele hibride care includ alternative în aer liber și antrenamentele clasice in sală pentru a satisface nevoile unui consumator anxios. Mai mulți oameni se bucură de drumeții, alergări (a existat o absorbție uriașă în partea de alergare care va crește dacă pandemia continuă), bootcampuri, ciclism și alte activități în aer liber care combină un antrenament cu posibilitatea de a socializa (la distanță) cu prietenii și familia. Aceste opțiuni de antrenament sunt explorate chiar și de persoane cărora nu le-a plăcut ideea de a merge la o sală de sport, deoarece se plictisesc cu ușurință sau pur și simplu găsesc spațiul intimidant. Această tendință ne creează, de asemenea, o oportunitate pentru a ne conecta și a interacționa cu natura în timp ce devenim activi. Aceasta este o tendință care va continua în 2021, deoarece vaccinurile accesibile pe scară largă rămân neclare.

2. Direcția sănătății și a sănătății virtuale

Dispozitivele noastre au deblocat o lume complet nouă a accesului la sănătate și fitness prin influențatori și creatori de conținut precum yoga, care utilizează platforme și canale digitale pentru a împărtăși sfaturi și antrenamente cu comunitățile de oameni în întreaga lume. În timpul COVID, mai mulți oameni optează pentru formatori virtuali, cursuri, nutriționiști ca o alternativă mai sigură. Spre deosebire de taxele costisitoare de membru la sălilor de fitnes, oamenii pot acum să plătească ceea ce folosesc și să beneficieze în continuare de beneficii. Lumea virtuală deblochează o personalizare sporită, care permite, de asemenea, consumatorilor să fie flexibili, să se poată antrena atunci când doresc și cât de mult pot. Noi am aderat la această variantă, creând programe de wellbeing personalizate pentru companii, în funcție de nevoile și doleanțele lor, astfel incât să aduce valoare adaugată și să ne uitam la anumiți indicatori. Un lucru este cert: Wellbeing-ul nu mai este un „nice to have” este un „must have”, iar asta ne bucură foarte mult. Oferim de asemenea, o serie de practici de sănătate și wellness care răspund diverselor interese, cum ar fi antrenamentul de dans, yoga, ergonomie, fitness, nutriție, mindfulness etc și îndrumarea oamenilor prin tehnici și exerciții eficiente. În cazul workshopurilor, este ca și cum ai avea un antrenor în buzunar, deoarece primești opțiuni de antrenament live împreună cu solicitările personale. Cel mai bun lucru despre această lume virtuală a sănătății este că este ușor accesibil și puteți să vă proiectați programul în jurul stilului companiei la costuri foarte accesibile, cu specialiștii cei mai buni. La fel ca instrumentul nostru Mental Toughness prin care veți descoperi cum puteți obține cele mai bune rezultate punând „propria persoană” în antrenament pentru sănătatea mentală, resilience, grit etc. Te poți înscrie la cursul de certificare în Mental Toughness AICI.

3. Articole pentru comunități virtuale

Produsele portabile constau nu numai în trackere de fitness și ceasuri inteligente, ci vin și într-o gamă de alte dispozitive, cum ar fi monitoarele de ritm cardiac și trackere GPS, cum ar fi cele folosite la trasarea unui traseu pentru ciclism. Se încadrează într-o cultură a fitnessului și a sănătății care a devenit o monedă socială, astfel încât oamenii își doresc adesea să fie văzuți că rămân activi, împărtășind lucruri precum desfășurarea progresului online și etc. Deci, aceste gadgeturi sunt o modalitate prin care oamenii își pot urmări în continuare obiectivele de sănătate, în timpul distanțării sociale și, permit un sentiment de comunitate virtuală pentru persoanele cu interese de comune. Astfel, la fel ca toate evenimentele, comunitatea WellbeingHUB este cea care își propune să țină aproape companiile și reprezentanții lor, pentru a avea acces la experiențe diferite, informații, articole, studii de caz etc.

4. Deblocarea accesului la sănătate pentru diverse companii

Diversitatea în acest moment se referă la îndepărtarea concentrării de la dietă pentru a atinge standarde de frumusețe de neatins, cu o schimbare către profesioniști în nutriție și fitness care promovează comportamente pozitive de sănătate ca obiective, mai degrabă (decât) accentuând anumite forme / dimensiuni ale corpului ca obiective de sănătate. Aceasta este o tendință care se întâmplă de câțiva ani, inspirată de mișcări care susțineau reprezentarea diversificată a diferitelor tipuri de siluete. Aceasta stabilește scena pentru un spațiu de wellness mai incluziv, cu reguli mai puțin rigide și un accent mai mare atât pe sănătate, cât și pe bunăstarea mentală.

5. Exersarea atenției înapoi în antrenamentul personal și mâncare

2020 a fost un an foarte stresant, care a drenat capacitatea emoțională și spirituală a oamenilor, astfel încât, pentru a ajuta la reducerea sentimentului de epuizare, mai mulți oameni practică în mod intenționat antrenamente care să le permită să fie mai conștienți și prezenți pentru a reduce sentimentele de incertitudine și anxietate. Este vorba despre un act de atenție care reconectează mintea și corpul, aceasta este tendința pentru următorii ani.

6. Mini antrenamente pe tot parcursul zilei

Pe măsură ce mai mulți oameni stau și lucrează de acasă, respectarea acelor sesiuni de antrenament de 1h a devenit mai puțin atrăgătoare. Astfel, oamenii optează pentru sesiuni de antrenament mai scurte de 10-15 minute zilnic, care le permit să facă diferite tipuri de antrenamente. Impementăm un astfel de program saptămânal cu unul dintre clienții nostri, tocmai pentru a oferi acces rapid la sesiuni diverse și pentru a construi comportamente pozitive.