Termeni si conditii

Politica de confidentialitate

1. Introducere.

Prezenta politica de confidentialitate va ofera detaliile privind colectarea si procesarea datelor personale prin utilizarea site-ului nostru www.creative-bright.com, inclusiv orice informatii pe care le puteti oferi prin site-ul nostru cand achizitionati un serviciu sau va abonati la newsletter-ul nostru.

Prin furnizarea datelor dvs. catre noi, ne garantati ca aveti peste 16 ani. In cazul in care aveti mai putin de 16 ani, va rugam sa fim contactati de catre parinti.

S.C Creative & Bright SRL este operator de date si suntem responsabili pentru datele cu caracter personal (denumiti in prezenta politica de confidentialitate “noi”, “pe noi” sau “al/a/ai/ale nostru/noastra/nostri/noastre”).

Date de contact:

Datele noastre complete sunt:
Denumirea completa a societatii comerciale: S.C Creative & Bright S.R.L
CUI: 3316929
Sediu social: strada Avrig 28, bl P18 bis, scara 1, et. 6, ap. 84, Bucureşt
Telefon 0725 212 559
Adresa de e-mail: office@creative-bright.com

Adresa postala: Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Iride Business Park B14, Sector  2, București, România.

Daca nu sunteti multumit de cum colectam si folosim datele dvs., aveti dreptul de a face reclamatie la ANSPDCP, autoritatea de supraveghere din Romania pentru aspecte privind protectia datelor ( www.dataprotection.ro ). Va vom fi recunoscatori daca ne veti contacta pe noi mai intai in cazul in care aveti o reclamatie pentru a incerca sa o rezolvam pentru dvs.

Este foarte important ca informatiile pe care le detinem despre dvs. sa fie corecte si actualizate. Va rugam sa ne anuntati in orice moment modificarile in datele dvs. personale prin e-mail la office@creative-bright.com

Pastrarea confidentialitatii informatiilor despre utilizatorii nostri este foarte importanta pentru noi, de aceea, datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Creative & Bright numai in conditiile permise prin Legea nr. 677/2001 si in conformitate cu Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date reglementarile comunitare aplicabile.

2. Ce date personale prelucram?

Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot identifica o persoana. Acestea nu includ date anonime.

Putem procesa anumite tipuri de date personale despre dvs. astfel:

  • Datele de identitate pot include nume, prenumele, functia, data nasterii si sexul.
  • Datele de contact pot include adresa de facturare, adresa de corespondenta, adresa de e-mail si numerele de telefon.
  • Datele financiare pot include contul bancar si detalii privind cardul de plata.
  • Datele de tranzactionare pot include detalii cu privire la plati intre noi si alte detalii privind achizitiile realizate de dvs.
  • Datele tehnice pot include adresele de protocol internet, tipul si versiunea de browser, tipuri si versiuni de browser plug-in, locatia, sistem de operare si platforma si alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizati pentru a accesa acest site.
  • Datele de utilizare pot include informatii cum sa folositi pagina noastra web, produsele si serviciile.
  • Datele de marketing si comunicare pot include preferintele dvs. in primirea comunicarilor de marketing de la noi si preferintele dvs. de comunicare

Date sensibile

Nu colectam nicio data sensibila despre utilizatori. Datele sensibile se refera la date care includ detalii despre rasa sau etnia dvs., convingeri religioase sau filosofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opinii politice, apartenenta la sindicate, informatii despre sanatate dvs. si date genetice si biometrice. Nu colectam nicio informatie despre convingeri si infractiuni penale.

3. Cum colectam datele personale?

Colectam datele despre dvs. prin:

  • Interactiuni directe: Puteti oferi date personale prin completarea formularelor de pe site-ul nostru (sau altfel) sau prin comunicarea cu noi prin posta, telefon, e-mail sau altfel, inclusiv cand:
    1. Solicitati/achizitionati serviciile noastre.
    2. Depuneti un CV pe site-ul nostru;
    3. Cereti sa va fie trimise resurse sau marketing;
    4. Ne oferiti feedback.
  • Tehnologii sau interactiuni automate: Pe masura ce folositi site-ul nostru, putem sa colectam automat Date tehnice despre echipamentele dvs., actiunile de navigare si modelele de utilizare. Colectam aceste date prin utilizarea de fisiere cookie, server logs si tehnologii similare. Putem de asemenea sa primim Date Tehnice despre dvs. daca vizitati alte pagini web care folosesc cookie-urile noastre. Va rugam sa cititi politica noastra privind fisierele cookie pe www.creative-bright.com pentru informatii suplimentare.
  • Surse terte sau disponibile public: Putem primi date cu caracter personal despre dvs. din diverse surse terte si/sau publice astfel cum sunt stabilite mai jos:
    1. Furnizori de analitica – tip Google;
    2. Date de identitate sau de contact din surse disponibile public cum sunt Registrul Comertului cu sediul in UE.

4. In ce scop folosim datele personale?

Mai jos se prezinta o descriere a modalitatilor in care utilizam datele dvs. cu caracter personal:

  1. Ca urmare a completarii formularului de contact, Creative & Bright va utiliza datele personale: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon precum si alte date personale furnizate de utilizatori in cadrul campului “alte mentiuni” pentru a intra in contact cu utilizatorii, a-le transmite informatiile solicitate si a gestiona relatia cu acestia.
  2. Ca urmare a completarii formularului de inscriere la cursuri/evenimente, Creative & Bright va utiliza datele personale: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon precum si cod numeric personal si adresa personala in cazul necesitati emiterii facturii fiscale catre persoanele fizice, pentru:
    • a realiza inregistrarea la cursuri/evenimente, a realiza listele de prezenta si a oferi accesul la cursuri/evenimente;
    • a procesa si livra serviciile solicitate, inclusiv: gestionarea platilor, onorariilor, taxelor si colectarea/recuperarea sumelor de bani datorate catre noi.
    • a comunica noutăți despre cursurile/evenimentele pentru care s-a realizat inregistrarea, dar si pentru a comunica potentiale modificari ale coordonatelor cursurilor/evenimentelor;
    • rezolvarea sesizarilor, reclamatiilor, solicitarilor cu privire la cursurile/evenimentele pentru care s-a realizat inscrierea.
    • a transmite materialele din cadrul cursurilor/evenimentelor (prezentari, documente, etc)
    • a transmite informatiile necesare realizarii procesului de certificare in cazul cursurilor ce beneficieaza de acreditare din partea Autoritatii Nationale de Clasificari.
  3. Ca urmare a completarii formularului de aplicare pentru un job, Creative & Bright va utiliza datele personale: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon precum si alte date cu caracter personal ( adresa de domiciliu, ocupatie, etc) furnizate in cadrul CV-ul transmis pentru a intra in contact cu utilizatorii si a stabili in scris sau telefonic detalii necesare procesului de recrutare desfasurat de Creative & Bright;
  4. Ca urmare a abonarii la newsletter – Newsletterele și comunicarile Creative & Bright sunt transmise prin intermediul partenerilor specializați și agreați de Creative & Bright. Astfel, sunt asigurate confidențialitatea și securitatea informațiilor.

Consimțământul poate fi retras in orice moment, astfel:

  • prin contactarea Creative & Bright in acest sens la office@creativebright.ro.
  • prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele primite.

5. Transferul international de date.

Nu transferam datele cu caracter personal in afara Spatiului Economic European (SEE).

6. Securitatea datelor.

Evaluam in permanenta si actualizam masurile de securitate implementate pentru a asigura securitatea si siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal.

Persoanele ce vor procesa datele dvs. personale o vor face la instructiunea noastra si se supun obligatiei de confidentialitate.

Am implementat proceduri pentru a trata orice incalcare suspicioasa a datelor cu caracter personal si va vom notifica pe dvs. si orice autoritate de reglementare competenta cu privire la incalcare, atunci cand suntem obligati legal sa actionam astfel.

7. Cat timp prelucram datele personale?

Vom retine datele cu caracter personal cat este necesar pentru a indeplini scopurile in care le-am colectat, inclusiv pentru a indeplini orice cerinta legala, contabila sau de raportare.

In conformitate cu prevederile legale, trebuie sa pastram informatiile de baza cu privire la clientii nostri (inclusiv date de contact, de identitate, financiare si de tranzactionare) timp de sase ani de la data la care nu mai sunt clienti in scopuri fiscale.

8. Drepturile utilizatorilor

Creative & Bright trateaza securitatea datelor utilizatorilor sai foarte serios, accesul la date este permis doar persoanelor autorizate de Creative&Bright care si-au insusit in prealabil obligatiile de confidentialitate, respectand drepturile prevazute in Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”)

  • Dreptul la informare – poti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor tale personale:
  • Dreptul la rectificare – poti rectifica datele personale inexacte sau le poti completa;
  • Dreptul la stergerea datelor(„dreptul de a fi uitat”) – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii – poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
  • Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul legitim;
  • Dreptul la portabilitatea datelor – poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
  • Dreptul de a depune plangere – poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
  • Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

Utilizatorii pot exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte usor, prin simpla transmitere a unei solicitari scrise la sediul nostru din, Bulevardul Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Iride Business Park B14, Sector 
2, București, România, sau prin E-mail, la: office@creative-bright.com.

9. Link-uri la terte parti

Acest site poate include link-uri la site-uri terte. Nu controlam aceste site-uri ale tertilor si nu suntem responsabili pentru declaratiile de confidentialitate. Cand parasiti site-ul nostru, va incurajam sa cititi nota de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati.

10. Fisierele cookie.

Puteti seta browser-ul dvs. sa refuze toate sau anumite fisiere cookie de navigare, sau sa va anunte cand site-urile seteaza sau acceseaza fisiere cookie. Daca dezactivati sau refuzati cookie-urile, va rugam sa observati daca anumite parti din acest site pot deveni inaccesibile sau sa nu functioneze corect.

Inscriere cursuri

Pretul cursurilor

Pretul cursurilor este afisat pe site si este exprimat in LEI. Locurile la curs sunt disponibile in limita locurilor existente si sunt afisate pe site. Preturile reduse reprezinta facilitati acordate cursantilor care urmeaza mai multe cursuri in cadrul Creative & Bright.

Modalitati de plata

Dupa inscrierea la cursul dorit prin formularul de inscriere, veti primi linkul pentru plata. Cursurile nu pot fi platite in rate. Locurile in cadrul cursurilor sunt limitate, rezervarea locului se realizeaza doar dupa receptionarea platii in contul Creative & Bright.

Modalitati de livrare

In cazul cursurilor desfasurate online, dupa efectuarea si confirmarea platii, se va trimite pe adresa de email furnizata in momentul inscrierii adresa url unde se va desfasura cursul.

In cazul cursurilor desfasurate in mediu fizic, dupa efectuarea si confirmarea platii, se vor trimite pe adresa de email furnizata in momentul inscrierii detalii privind participarea la curs: locatie, orar, etc

Conditii de returnare a taxei de curs

Returnarea taxei de curs se poate face numai daca retragerea (anuntarea in scris a imposibilitatii de a participa la curs) este anuntata cel tarziu cu 3 zile lucratoare inainte de data de incepere a cursului sau daca data de incepere a unui curs este amanata cu mai mult de 27 de zile. In cazul in care retragerea se face dupa inceperea cursului, suma aferenta taxei de curs nu se returneaza, deoarece locurile la curs sunt limitate si taxele reprezinta costurile pentru realizarea cursurilor si materialele de curs.

Politica de cookies

Pentru a asigura buna funcționare a acestui site, uneori plasăm în computerul dumneavoastră mici fișiere cu date, cunoscute sub numele de cookie-uri.

Ce se înțelege prin cookie-uri?

Cookie-ul este un fişier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitaţi. Datorită cookie-urilor, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la site sau navigaţi de pe o pagină pe alta. Activarea cookie-urilor nu este strict necesară pentru funcţionarea site-ului, dar vă poate îmbunătăţi experienţa de navigare. Puteţi şterge sau bloca cookie-urile însă, dacă faceţi acest lucru, s-ar putea ca anumite caracteristici ale site-ului să nu funcţioneze corespunzător.

Ce cookie-uri folosim?

DenumireDescriereDurata de viata
_icl_current_languageSalvează limba preferată a utilizatorului pe site. Scopul principal al acestui cookie este: PerformanțăSesiune
_gaAcest nume de cookie este asociat cu Google Universal Analytics – care reprezintă o actualizare semnificativă a serviciului Google de analiză mai frecvent utilizat. Acest modul cookie este folosit pentru a distinge utilizatorii unici prin atribuirea unui număr generat aleator ca un identificator al clientului. Acesta este inclus în fiecare solicitare de pagină într-un site și este utilizat pentru a calcula datele vizitatorilor, sesiunilor și campaniilor pentru rapoartele de analiză a site-urilor. În mod prestabilit, este setat să expire după 2 ani, deși acest lucru este personalizabil de către proprietarii site-urilor web. Scopul principal al acestui cookie este: Statistica2 ani
_gatAcest nume de cookie este asociat cu Google Universal Analytics, în conformitate cu documentația utilizată pentru a reduce viteza solicitărilor – limitând colectarea datelor pe site-uri cu trafic ridicat. Expira după 1 minut. Scopul principal al acestui cookie este: Statistica1 minut
_gidAcest nume de cookie este asociat cu Google Universal Analytics,cest modul cookie este folosit pentru a distinge utilizatorii unici. Expira după 24 de ore. Scopul principal al acestui cookie este: Statistica24 ore
ads/ga-audiencesUtilizat de Google AdWords pentru a reangaja vizitatorii care pot deveni clienți pe baza comportamentului on-line al vizitatorilor pe site-urile web. Scopul principal al acestui cookie este: MarketingSesiune
ads/user-lists/#Neclasificata.Sesiune
test_cookieSe utilizează pentru a verifica dacă browserul utilizatorului acceptă cookie-uri.Sesiune
Informaţiile asociate cookie-urilor nu sunt utilizate pentru a vă identifica personal. În plus, ţinem sub control datele referitoare la preferinţele dumneavoastră de navigare. Cookie-urile nu sunt folosite în alte scopuri decât cele descrise aici.

Folosim şi alte cookie-uri?

O parte din paginile sau subsite-urile noastre pot folosi cookie-uri suplimentare sau diferite de cele descrise mai sus. Exemplu cookie-urile plasate in momentul vizionarii unui viodeoclip Youtube.

Cum puteţi controla cookie-urile?

Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.
Toate drepturile rezervate 2021 Creative & Bright | Termeni si conditii | UNITATE PROTEJATA
Made by Twisted Design