Tot mai multe companii din Romania se preocupa de starea de sanatate a angajatilor si, mai mult decat atat, de starea lor de bine. Astfel, conceptul de well-being devine mantra a departamentelor de HR, iar programele dedicate – componenta preferata a pachetelor de beneficii pentru angajati.

„Romania este inca la un nivel la care considera ca well-being-ul nu are impact masurabil in organizatie si nu reflecta direct indicatorii de performanta ai acesteia. Cu toate acestea, suntem extrem de incantati sa vedem cateva industrii care sunt in top in ceea ce priveste implementarea programelor de wellbeing. Printre acestea se numara industriile IT, Servicii, Servicii financiare, in special companiile din Big Four, Banking sau Telecomunicatii”, a declarat Dana Tudor Tanase, fondator al firmei de servicii integrate de HR Creative&Bright.

In ceea ce priveste bugetul alocat in astfel de programe, spune aceasta, companiile din portofoliul nostru investesc intre 5.000 – 20.000 euro pe an, in functie de necesitati.

 

Citeste intreg articolul pe Wall-street.ro.