Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă. Articole de presă citite în ultima perioadă de Dana Tudor Tănase, Director General al Creative and Bright

ARTICOL 1. PICASSO CĂTRE CORPORAȚII: “Orice copil este creativ. Problema este cum să îl faci să rămană așa când va crește”

„Help Employees Innovate By Giving Them the Right Challenge” – link (hbr.org) „Why We Can’t See Solutions in Plain Sight”‘ – link (hbr.org)

La începutul anului 2017 mi-am propus să aprofundez câteva subiecte de soft skills, despre care ulterior să și scriu. Așa am început să scriu despre creativitate, unul dintre subiectele care mi se par de mare interes.  Pentru majoritatea oamenilor, creativitatea este despre a crea ceva nou, inovativ, despre a “rupe gura târgului” cu ceva ce nu s-a mai văzut sau auzit. De fapt, creativitatea este despre cum reușim să facem conexiuni între informațiile pe care le avem, astfel încât să găsim soluții. Creativitatea este la început o stare, iar mai apoi poate deveni un obicei, unul bun desigur. Exercițiile și metodele care stimulează creativitatea ne ajută să atingem performanțe nebănuite.

Citeste mai multe pe Profit.ro.