Creative&Bright în parteneriat cu Yachting Holiday lansează „The Blue Adventure”, programul de leadership prin tehnici de pilotare a navelor  maritime. Programul durează 3 zile, se desfășoară pe Marea Mediterană, iar prima serie de antrenament se va forma pentru perioada 18-21 mai.

Programul li se adresează liderilor din companii, care se află în poziții de top și middle management și care conduc echipe formate din minimum 5 persoane. Conceptul programului este unul experiențial și are la bază principiul fundamental al navigației, respectiv capacitatea de a determina poziția navei și drumul de urmat în siguranță între două puncte.

„Ofițerii din marina militară americană respectă patru principii de gestionare a riscurilor: acceptă riscul doar atunci când beneficiile sunt mai mari decât costul, nu accepta riscuri inutile, anticipează și gestionează riscul prin planificare, ia decizii în condiții de risc asumat. Practic, am construit alături de partenerii noștri “The Blue Adventure”, un program combinat de leadership, menit să antreneze abilitatea  de a lua decizii de business în medii nesigure și contexte diferite, de a lucra în echipă, de a depăși rutina și de a conduce  echipele către succes”, declară Dana Tudor Tănase, Managing Partner Creative & Bright.

Citeste mai multe AICI.