Dana Tudor Tanase | 29.08.2017 |

Managerii care isi doresc sa isi antreneze abilitatea de a lua decizii cand sunt sub presiune sau care isi doresc sa lucreze mai bine in echipe si obtina succesul alaturi de colegii lor au la dispozitie un program prin care isi pot dezvolta leadershipul invatand sa piloteze nave maritime.

Creative&Bright, companie de training, teambuilding si wellbeing, in parteneriat cu Yachting Holiday, firma specializata in organizarea de croaziere pentru segmentul premium, au lansat „The Blue Adventure”, programul de leadership prin tehnici de pilotare a navelor maritime. Programul dureaza trei zile, se desfasoara pe Marea Mediterana, iar prima serie de antrenament se va forma pentru perioada 18-21 mai.

Programul li se adreseaza liderilor din companii, care se afla in pozitii de top si middle management si care conduc echipe formate din minimum cinci persoane.

Costul unui program de 3 zile/participant este cuprins intre 1.500-2.000 euro, in functie de numarul de persoane, si include:

• trainerii si personalul specializat in conducerea navelor
  • transportul cu avionul
  • chiria navelor si taxele portuare
  • toate mesele
  • personalul medical

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.