Conform estimărilor companiei Creative&Bright, în comparație cu anul 2015, 2016 a venit cu o creștere de 60 – 70% pe segmentele de training, teambuilding, wellbeing, dar și în ceea ce privește petrecerile corporate.

Din perspectiva programelor de training, dacă înainte existau multe solicitări pentru Time Management, Change Management sau comunicare eficientă, cele mai solicitate tematici din acest an au fost Project Management, Process Management, Negociere & Influențare, dar și Analiza de business.

În ceea ce privește programele de wellbeing, se poate observa convingerea factorilor decidenți din organizații asupra efectelor pozitive ale acestor proiecte, care fac diferența în relația organizație-angajat. Astfel, a apărut nevoia acestor activități pe considerente de „programe în trend”.

„Strategia noastră pentru 2016 a fost să extindem portofoliul de servicii și cursuri certificate. Am inclus cursurile de „Strategie & Inovare”, „Dynamic Capabilities”, „Analiza de business” și „Agyle” și am adăugat concepte noi pentru programele de teambuilding și wellbeing, fapt ce a dus la fidelizarea clienților existenți și la apariția unor noi parteneriate pe fiecare linie de business”, a declarat Dana Tudor Tănase, Managing Partner Creative&Bright.

Citeste intreg articolul pe Managerexpress.ro.