Doi căpitani, din experiența și milele petrecute pe mare și pe ocean l-au sfătuit pe Laurențiu Simion să fie mereu atent la detalii, mai ales la cele aparent neimportante. Și, spune că le-a urmat sfatul. Acum, el face team building-uri pe yachturi, iar businessul său, în care a investit 12.000 de euro, crede că va aduce afaceri de aproape jumătate de milion de euro până la finele anului.

 În 2008, el a mers pentru prima dată pe un catamaran în Caraibe şi s-a lăsat fascinat de libertatea de mişcare pe care  ţi-o oferă călătoriile pe apă. Timpul a trecut şi, dacă atenţia tânărului antreprenor i-a fost îndreptată către alte lucruri, cinci ani mai târziu a început să meargă pe Marea Mediterană. Aici a redescoperit cât de mult îi place să navigheze şi să exploreze locuri nemaivăzute.

În 2016, deja lua decizia de a fonda Yachting Holiday, pentru că deja vedea toate aceste ieşiri ca pe nişte evenimente de care, şi-a propus atunci, să se bucure toţi cei care-şi doresc altceva de la o vacanţă.  Nu a pornit singur la drum, având experienţa altor două afaceri şi, ulterior, pe Dana Tudor Tănase alături, femeia de afaceri care a fondat compania „Creative &Bright”.

Citeste mai multe pe Capital.ro.