Sunt mama si CEO.  Sunt de asemenea profesor, medic, imi place sa ma ocup de florile din gradina casei, calatoresc, cant jazz in timpul liber … si da, sunt sotie si mama a 3 baieti cu vârste sub 6 ani. Sunt “furtuna perfecta”  in a vorbi despre work life balance.Pe masură ce companiile concureaza pentru angajati competitivi, echilibrul  sensibil intre bunastarea personala si viata de familie pe de o parte,  si dorintele locului de munca pe de altă parte, a devenit un factor major in selectia angajatilor, de data aceasta din perspectiva lor.

Ceea ce contează este nu doar performanta lor dar si starea lor de bine în plan personal.
Poate parea o utopie în zilele noastre sa vorbim despre work life balance, insă este ceea ce avem nevoie pentru a performa.

La mine totul a început cu o reflectie personală care mi-a „strigat” in urechi doua adevaruri:

  • Dorinta de a fi un om de afaceri de succes
  • Şi dorinta de a fi femeie, sotie, mama, prietena…

Asa ca mi-am stabilit, pe langă obiectivele profesionale, si obiective personale Si astfel m-am eliberat si am dat curs invitatiilor pentru noi experiente în viata mea.

Sunt mai flexibilă ca parinte si manager si mi-am dat seama că lucrurile curg cu gratie alături de noile experiente.

Creionul minții mele scrie si sterge în functie de dorintele mele si de obiectivele pe care le-am stabilit. El îmi permite sa  prioritizez pentru a putea creste, pentru a ma bucura de micile placeri, de pasiunile mele, de rezultatele muncii mele, de prieteni, familie ….

Te vezi in oglinda proprie in fiecare zi.
Tu  pe cine vezi? Persoana care ai fost, care esti sau cea care vrei să devii?
Work life Balance înseamnă să fii fericit cu ceea ce esti tu la birou, acasa si în societate.

P.S. Aloca 15-20 de minute zilnic unei activitati care iti place si vei vedea cum îti schimbă nivelul energetic si iti clarifică gandurile, ca si cum ai da “restart” unui sistem.”

Sursa: cariereonline.ro