Pe 15 august, la invitatia celor de la Academia de Studii Economice din Bucuresti, am participat ca speaker la Bucharest Summer University 2017.

In ton cu tema de anul acesta, Globalization through Business and Management, am discutat cu studentii despre globalizarea, tehnologizare si schimbare.

Conform unui survey al Gallup, aproximativ 90% dintre oameni nu se simt conectati cu job-ul lor, din perspectiva emotionala – job-urile nu sunt decat solutia pentru a ne plati datoriile si facturile, si nu un mod de a ne indeplini obiectivele personale si profesionale.

Am subliniat faptul ca este nevoie sa facem lucrurile cu pasiune pentru a performa, ca traim niste vremuri in care fiecare dintre noi este mai valorors daca este flexibil, se adapteaza repede si face performanta.

In acord cu ele de mai sus, am facut o recomandare de carte: Hustle: The Power to Charge Your Life with Money, Meaning, and Momentum.

Avem trei elemente  de care ar trebui sa tinem cont: Heart – Head – Habits: sa facem lucrurile cu pasiune, sa ne pastram mintea limpede pentru a lua cele mai bune decizii si sa formam obiceiuri sanatoase care sa ne ajute sa perseveram in directia atingerii obiectivelor pe care ni le-am propus.

Vezi prezentarea completa de AICI, si afla mai multe despre cum sa devii tu insuti un „HUSTLER”!