Petreceri corporate

Mardi Gras

Dans, pene, mărgele, măști și tot ce ne mai trebuie ca să ne distrăm pe cinste! Conceptul de Mardi Gras este asociat cu parade, petreceri, margele și măști

The Great Gatsby

Extravaganță și opulență, petrecerea The Great Gatsby’s aduce înapoi atmosfera din anii 1920. Pregătește-te de petrecere! Distracție și glamour sunt cuvintele care definesc acest concept.

Colorful Loud Party

„Principalele ingrediente” ale acestei petreceri sunt: decorațiile speciale, spectacolul cu laser și cocktail-urile colorate.

Hollywood is not a dream

Pășește pe covorul roșu în hainele starulului tău preferat de la Hollywood și bucură-te de atmosfera glamour a marilor petreceri!

Black & White

O petrecere elegantă, unde costumele alb-negre vor contrasta cu băuturile extravagante și gastronomia delicioasă.

Toga Party

Costumele, jocurile de petrecere și divertismentul vor urma tema grecească, dar surprizele pot avea o abordare mai actuală.

Mexican party

Un concept care impresionează prin faptul că nimic nu a fost lăsat la întâmplare. Din modul în care locația va fi decorată în stilul mexican cel mai autentic, la sombreros, ponchos, tequila și bineînțeles mariachi.

Rock and Roll

Camași colorate și sclipitoare, coafuri trăsnite, frenezie pe ritmuri îndrăgite și „îndrăcite“, toate astea îi vor transporta pe participanții spre tinerețile lui Elvis Presley.

The good, the bad, the awesome

Puneți- vă pantofii de dans și pregătiți-vă pentru petrecere! De la băieți răi ca Hannibal Lecter la aventurile eroice ale Indiana Jones – din filme, le găsim pe toate: gangsteri și polițiști, personaje negative și super-eroi.

Nu sunt rezultate bazate pe cautarea dvs.