Conceptul de lip dup constă în realizarea unui video care combină sincronizarea buzelor și dublarea audio pentru a obține în final un videoclip muzical.

Prin filmarea unor persoane sau a unui grup de persoane care se sincronizează vocal în timp ce ascultă o melodie și pun în scenă un scenariu anterior creat reușim să ajungem la un rezultat comun, de echipă.

Înainte de implementarea proiectului vor fi agreate următoarele aspecte:

  • Cântectul pe baza căruia se va realiza dublarea și coregrafia.
  • Distribuția grupului pe mini-echipe.

Intro

Regizorul și coordonatorul evenimentului vor realiza introducerea programului și le vor prezenta participanților detaliile legate de etapele desfășurării evenimentului.

Pre producție

Fiecare echipă va avea drept coordonator de grup un coregraf profesionist care îi va îndruma pe participanți către zona/spațiul desemnat echipei și care îi va ghida prin activitățile de:

  • încălzire;
  • realizare scenariu;
  • distribuție roluri.

necesare pentru secvența de cântec atribuită echipei pe care o coordonează.
Fiecare coregraf va avea un sistem portabil de redare a muzicii, copii ale versurilor tipărite și elemente de recuzită.

Repetiții

Echipele vor avea la dispozitie între 1-2 ore pentru a pune în scenă coregrafia stabilită pentru secvența de cântec primită, pentru a-și învăța versurile și pentru a-și perfecționeze rutina astfel încât la final să se filmeze cea mai bună variantă creată.

Atenție! Se filmează!

Echipa noastră de operatori va filma coregrafia finală la indicațiile fiecărei echipe ( ex: cadre de început, dacă este necesar focus pe un element, etc.).

Producție

Echipa noastră de editare de la fața locului se va ocupa de producția finală a coregrafiilor filmate astfel încât să transmită spre vizionare un videoclip care să scoată în evidență creativitatea și efortul comun al echipelor. (Vă rugăm să rețineți că vom avea nevoie de minim 2 ore pentru editare).

Vizionare

Programul se va incheia cu vizionarea videoclipului urmată de o sesiune de debrifing.