Graffiti Art este o activitate fascinantă, bazată pe conectarea echipei dvs. cu valorile companiei prin tehnici de artă stradală care eliberează puterea voastră sinergetică și gândirea creativă.

Experiența începe cu o prezentare generală despre acest curent artistic în pictură și o introducere în captivanta lume a echipei noastre de artiști graffiti care vor descoperi și elibera artistul „ascuns” din fiecare participant.

Vom împărți echipa în grupuri mai mici, astfel încât fiecare participant să poată lucra pe pânză.

Artiștii noștri profesioniști vor ghida procesul de creație, prin facilitarea unei sesiuni demonstrative în care participanții vor putea explora temele desenelor, vor putea să reprezinte mesaje cheie prin includerea valorilor și misiunea companiei voastre în opera de artă.

Fiecare grup va petrece ~2 ore dând viață desenelor utilizând tehnici de artă graffiti. Veți fi uimiți de cât de buni sunteți în a face arta graffiti!

Graffiti Art se poate realiza atât în interior cât și în exterior. Este activitatea perfectă în urma căreia luați cu voi ceva plin de semnificație pentru companie si echipa voastră.

Materiale: mască, mănuși și salopetă de unică folosință, vopsea spray multicoloră, pânză, șabloane de carton.