Noi Compentente in HR. De la Departament la Partener de Business

Curs online

HR-ul este astăzi un departament de importanță strategică pentru orice organizație. Acest curs îți prezintă elementele cheie pe care să le ai în vedere pentru a convinge organizația ta ca ești un Partener de Business care crează valoare și contribuie efectiv la creșterea profitului companiei prin alinierea strategiei HR cu obiectivele organizației.

Primești de până la 7 ori mai mult conținut față de alte cursuri similare. Un curs practic și actual.

45 Euro INSCRIE-TE

Locatie

Cursul va avea loc online și va începe în data de 16.06.2020 la ora 16:00 si dureaza 60 de minute.

Descriere

Mai puțin de 20% dintre partenerii de afaceri în domeniul resurselor umane (HRBP) înregistrați la nivel global sunt considerați ca având „impact strategic” de către managerii din organizații. Dacă ar devini strategici, profitul companiei ar putea crește cu 9%, performanța angajaților cu 22% și retenția angajaților cu 24%.

Sursa: CEB Global, 2014

Cursul are 3 sesiuni a câte 60 de minute astfel:

16 Iunie, Ora 16:00 – SESIUNEA 1: Ce înseamnă HRBP? Care este modelul de parteneriat în domeniul HR?

 • Noile competențe necesare, digitalizarea în HR;
 • Cum mă perfecționez continuu, care este “marca” mea în organizație? Cine sunt cei mai importanți stakeholderi/clienți deserviți, de ce au ei nevoie și ce fel de suport le ofer eu?
 • Construirea încrederii și a transparenței în relațiile de parteneriat: cum influențăm deciziile, cum conducem conversațiile cu stakeholder-ii.

18 Iunie, Ora 16:00 – SESIUNEA 2: Construirea unui cadru și implementarea activităților HR cheie pentru organizație

 • Modul în care afacerea dorește ca HR-ul să contribuie la dezvoltarea acesteia;
 • Bune practici și instrumentele cheie pentru a atrage, reține și dezvolta oamenii: selecția celor mai potriviți oameni, planificarea talentelor, suport acordat managerilor în luarea deciziilor strategice și construirea unor echipe performante, evaluarea și recompensarea performanțelor angajaților, facilitarea schimbărilor organizaționale.

19 Iunie, Ora 16:00 – SESIUNEA 3: Evaluarea și măsurarea eficacității funcției HR și a activității unui HRBP

 • Cele mai importante măsurători/standarde de performanță urmarite în procesele HR;
 • Înțelegerea indicatorilor financiari și de performanță în afacerea deservită;

După finalizarea celor 3 sesiuni ale acestui curs practic, vei fi capabil/ă:

 • să ai claritate cu privire la competențele cheie necesare pentru a deveni un profesionist în domeniul HR, cum poți construi relații de parteneriat eficiente în cadrul organizației, cum să îți crești vizibilitatea și să fii credibil față de partenerii deserviți (directori, manageri, angajați);
 • să propui ce mai bună strategie HR și să te concentrezi asupra acelor practici care contează cel mai mult și care aduc cea mai mare valoare afacerii acum și în viitor;
 • să poți convinge managementul de top care este valoarea funcției HR în contextul climatului economic actual prin implementarea celor mai eficace măsurători și ajustarea abordării în funcție de rezultatele obținute.

Obiective

 • Vei învăța care este rolul unui partener de afaceri și ce competențe sunt absolut necesare pentru a fi un partener de încredere și de succes în domeniul HR. Vei învăța cum să-ți crești credibilitatea și vizibilitatea ca om de HR, vei putea să te autoevaluezi și să-ți creionezi un plan de dezvoltare.
 • Te vei familiariza cu procesele /activitățile HR cheie care odată implementate conduc la performanță superioară indiferent de industria în care activează organizația ta. Vei afla despre unelte noi și vei putea evalua și proiecta intervențiile necesare în organizație
 • Vei învăța cum faci evaluarea și masurarea eficacității strategiei HR propuse, impactul pe care implementarea acesteia îl are în indicatorii generali de performanță urmăriți, cum îți adaptezi abordarea și execuția proceselor HR în funcție de rezultatele obținute la nivelul întregii afaceri.

Target

Acest program este conceput pentru:

 • profesioniștii HR care aspiră să devină un partener de afaceri în domeniul HR
 • parteneri de afaceri care doresc să-și sporească cunoștințele și abilitățile în dezvoltarea și implementarea de soluții HR orientate spre afaceri.

Acest curs ar putea fi util și:

 • managerilor de linie care doresc să își clarifice care este contribuția/suportul pe care un partener de afaceri în domeniul HR o poate aduce organizației și implicit departamentului pe care managerul respectiv îl coordonează.

TRAINER

Adriana Pîrvu

Specialist HR, Coach

Adriana Pȋrvu este Consultant Senior în Dezvoltarea Oamenilor și Organizațiilor, cu expertiză extinsă în domeniile: Identificarea și Dezvoltarea Talentelor, Crearea și Implementarea Proceselor de Coordonare ale Echipelor, Managementul Schimbării Organizaționale, Business și Life Coaching.

În cei peste 20 ani de experiență profesională ca manager și consultant resurse umane, Adriana a lucrat cu diferite culturi organizaționale din domenii variate, a asistat și a consiliat manageri la toate nivelurile pentru implementarea de bune practici în organizarea resurselor umane. A contribuit major în proiecte de evaluare, dezvoltare și reținere a talentelor în peste 35 companii locale și multinaționale.

Adriana este psiholog și absolventă a unui MBA la nivel Executiv – Sheffield, Marea Britanie, deține Certificarea pentru instrumentele de evaluare Hogan Assessments cu o experiență de peste 10 ani în diverse proiecte de evaluare și dezvoltare Adriana a urmat cursurile Coaching Training Institute din Minneapolis USA, “Co-active Coaching Program” program recunoscut ICF certificându-se și activând ca și coach intern în cadrul companiei Cargill timp de 4 ani. În prezent Adriana este în formare ca psihoterapeut în cadrul Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei.

Companiile care au lucrat cu Adriana sunt din domeniișsi industrii foarte variate: Bancar și Financiar, FMCG, Farma, Retail, Petrol, Servicii Medicale, IT&C, Producție Textilă, Agribusiness, consultanță și BPO în domeniul resurselor umane.

Formular inscriere "Noi Compentente in HR. De la Departament la Partener de Business"

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii

  NuDa
  Momentan nu sunt cursuri.

  Toate drepturile rezervate 2023 ,Creative & Bright | Termeni si conditii | UNITATE PROTEJATA
  Made by Twisted Design
  Contactează-ne!