E-corespondență în Afaceri

Curs online

E-mailul este cel mai eficient instrument care se utilizează pentru a comunica în mod profesionist la nivel profesional. De aceea acum ne gândim dacă comunicarea noastră electronică este eficientă și eficace, astfel încât să aducă valoare adăugată la nivel de business, dar și la nivel de brand personal. Doar pentru faptul că este rapid nu înseamnă că știm să facem asta foarte bine.

Un curs la subiect, practic și ușor de asimilat.

20 Euro INSCRIE-TE

Locatie

Cursul va avea loc online și va începe în data de 03.06.2020 la ora 16:30 si dureaza 60 de minute.

Descriere

Aveți de gând să evoluați la job? Dacă aveți ambiții, va trebui să aflați cum să scrieți e-mailuri care să dea rezultate.

Numărul de E-mailuri la nivel mondial primite și trimise per user sunt la nivel de miliarde. Scrierea e-mailurilor este importantă în zilele noastre, mai ales luând în considerare că fiecare dintre noi primim 106 e-mailuri în medie/zi și probabil trimitem peste 100 de e-mailuri. De exemplu: de ce să scrii e-mailuri bune este vital pentru cariera ta?

Cursul are 2 sesiuni a câte 60 de minute astfel:

3 Iunie – SESIUNEA I: Cum comunicăm pe e-mail?

 • Introducere
 • Ce este important să știm despre E-mail?
 • Eticheta în comunicarea pe Email
 • Cum manageriez mailurile din Inbox
 • Cum scriu un E-mail eficient și profesionist
 • Forward E-mail
 • Exemple concrete de „așa da” și „așa nu”

4 Iunie – SESIUNEA II: Outlook 

 • Inbox detox
 • Tips & Tricks

A fi capabil să comunicați eficient este cea mai importantă dintre toate abilitățile din viață … Dacă solicitați locuri de muncă sau doriți o promovare, aveți nevoie să demonstrați abilități bune de comunicare … Pe măsură ce cariera dvs. progresează, importanța abilităților de comunicare crește.

Încă nu ești convins? Ai nevoie de ceva mai convingător?

Maggie Worth, director de comunicare la Universitatea din Georgia de Vest, scrie:

„Angajații care au demonstrat capacitatea de a se reprezenta pe ei înșiși și compania într-o manieră clară, convingătoare și profesională sunt mult mai susceptibili să fie aleși pentru funcții de management.”

Dr. Stephanie Heald-Fisher, președintele Programului de absolvire de la Universitatea Globe, explică mai departe:

„În mediul de afaceri de astăzi, indiferent de industrie, a comunica eficient înseamnă, de obicei, o utilizare mare a e-mailului și folosirea e-mailului înseamnă a fi capabil să scrii … E-mailul este adesea prima impresie pe care o primește cineva. Un e-mail prost scris are ca rezultat o primă impresie slabă.

Obținerea promovării este afectată și de abilitățile de scriere. Bune abilități de scriere înseamnă inteligență, profesionalism și competență. Abilitățile slabe de scriere înseamnă lipsa de inteligență, profesionalism și competență. Încă o dată, imaginea ta profesională este afectată de abilitățile tale de scriere. Cu cât sunt mai bune abilitățile dvs., cu atât imaginea dvs. este mai bună și șansele dvs. de promovare sunt mai mari.”

Obiective

 

 • Înțelegerea comunicării pe E-mail;
 • Managementul la nivel de Inbox;
 • Dobândirea unor strategii de comunicare eficientă pe E-mail;
 • Dobândirea unei etichete în comunicarea pe E-mail;
 • Lucrul eficient și util în Outlook: cum manageriem e-mailurile;
 • Tips & Tricks Outlook.

 

Target

 

Acest curs se adresează oricui dorește să lucreze eficient cu e-mailul, să știe etica comunicării pe e-mail și să devină un profesionist:

 • Manageri;
 • Specialiști;
 • Oameni de vânzări.

 

 

TRAINER

Dana Tudor Tanase

Trainer, Coach, Manager

Dana are o experiență de peste 12 ani în team management, sales, customer care, şi 8 ani în managementul proiectelor. Evoluţia ei profesională pune in evidenţă, dorința de dezvoltare și învăţare permanentă, precum si diversificarea domeniilor si experienţelor.

Experienţa ei de management corelată cu implicarea în formarea și dezvoltarea oamenilor se regăsesc în rezultate și parteneriate cu unele dintre cele mai mari companii precum: Oracle, IBM, VDF, HP, Siemens, BT etc.

S-a format în management si business development, absolvind cursurile de Excelenţă în Management de la Asebuss, Master în Management Multimodal, Facultatea de Studii Europene, specializarea în Management la Univ. Babes Bolyai. Este specializată în Project Management, a absolvit cursurile de PMI și Analiză de business, iar pe partea de management al oamenilor și negociere a absolvit cursurile “Principles of Master in Negotiation” la Stamford și “Manager as Coach”.

Pe partea de dezvoltare personala este certificată NLP – Practitioner și Process Communication Model. Este specializată în livrarea programelor de training pentru echipe de vânzări și echipe manageriale. Este antreprenor și manager.

Susține programe de training pentru echipe de middle management și top management și este implicată în proiecte de voluntariat, livrând cursuri de project management, leadership și motivație.

În timpul liber, Dana este pasionată de muzică, modă și fotografie, fiind o iubitoare a serilor de karaoke și a design-ului vestimentar.

Formular inscriere "E-corespondență în Afaceri"

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii

  NuDa
  Momentan nu sunt cursuri.

  Toate drepturile rezervate 2023 ,Creative & Bright | Termeni si conditii | UNITATE PROTEJATA
  Made by Twisted Design
  Contactează-ne!