Produsele Creative Shop sunt create pentru a aduce valoare la nivel de experiență personală și profesională. Daca ar fi să le descriem în 3 cuvinte acelea ar fi: utile, inspiraționale și prietenoase.

Kit de hidratare

Hidratarea este unul dintre cei mai importanți 5 factori care ne influențează sănătatea și nivelul de energie. Peste 70% din greutatea corpului nostru este formată din apă. Apa reglează toate organele corpului și temperatura acestora.

Preocupă-te de sănătatea angajaților tăi, oferindu-le drept cadou acest Kit de hidratare.

Acest kit de hidratare este o formulă completă: o sticlă de apă, ușor de utilizat, din cele mai bune materiale, care vine la pachet cu 80 de benzi de testare a Ph-ului apei și cu rețeta corectă a hidratării.

Kit-ul de hidratare conține

Sticlă de băut cu perete dublu

Sticlă de băut din tritan, cu pai pliabil pe capacul deînchidere. Sticlă de apă, personalizată cu logo-ul companiei și rețeta pentru hidratare de la Institute of Integrative Nutrition.

Capacitate: 550 ml.
Dimensiuni: Ø7 x 27,5 cm.
Culori disponibile: verde lămâie, albastru regal.

Hârtie indicator pH

Modificările de culoare de pe benzi trebuie comparate cu diagrama colorată după aproximativ 15 secunde de la contactul cu substanța respectivă.

Comandă minimă 50 Buc

Jurnal de dezvoltare personală

Jurnalul de dezvoltare personală are 32 de pagini, în care fiecare dintre cei care aleg să-l folosească vor experimenta exerciții, sugestii, fișe de lucru, citate motivaționale.

Jurnalul abordează dezvoltarea ta personală, sănătatea fizică, emoțională și socială, astfel încât lucrând să poți face pași importanți în descoperirea de sine, obținerea unui echilibru și creșterea nivelului de inteligență emoțională cu impact direct în relațiile cu tine și ceilalți.

Este un caiet de lucru creativ, atrăgător și mai ales util, pentru toți cei care doresc să se descopere mai mult.

Comandă minimă 50 Buc

FORMULAR COMANDĂ

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii

  DaNu

  ALEGE PRODUSE

  Cantitate

  Cantitate
  Toate drepturile rezervate 2022 ,Creative & Bright | Termeni si conditii | UNITATE PROTEJATA
  Made by Twisted Design