Produsele Creative Shop sunt create pentru a aduce valoare la nivel de experiență personală și profesională. Daca ar fi să le descriem în 3 cuvinte acelea ar fi: utile, inspiraționale și prietenoase.

"Dragă eu" - Jurnal de dezvoltare personala

Acest instrument de dezvoltare personală are în vedere multiplele beneficii pe care o călatorie așezată pe hârtie le poate aduce:

 • valoare terapeutică;
 • un bun mecanism de eliberare a stresului;
 • claritatea ideiilor și a gândurilor;
 • exprimarea emoțiilor și sentimentelor;
 • realizarea unui plan de acțiune pentru un obiectiv.

Jurnalul este conceput ca un ghid care prin intermediul întrebărilor, exercițiilor și poveștilor te ajută să îți creezi propria poveste.

Poate fi personalizat cu numele și logo-ul companiei pentru comenzi de minim 50 de exemplare.

Calendar Inspirational 2023

„Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate.” Dalai Lama

La începutul zilei, cu toții avem nevoie de o vorbă bună, de o încurajare, de un zâmbet.

Citatele motivaționale ne oferă instant energia necesară (re)concentrării pe activități, oferindu-ne inspirația necesară pentru o zi reușită.

Unde găsești cel mai repede un citat motivațional perfect? Dar și calendarul anului 2023?
La tine pe birou! 🙂

Materialul creat de către echipa Creative&Bright conține 21 de citate motivaționale, o imagine inspirațională asociată fiecărui citat dar și calendarul anului 2023.

“Office Inspiration” poate fi personalizat cu numele și logo-ul companiei pentru comenzi de minim 50 de exemplare.
Dimensiune A5
Imprimare pe hârtie de înaltă calitate
Legare cu spiră metalică

DESK BUDDY

Desk Buddy, 24 de cartonașe jucăușe pentru a comunica mai facil la birou!

Mulți dintre noi ne-am întors la birou și ne dorim să ne acomodăm mai ușor, să ne simțim bine împreună și de ce nu să aducem și noutate în comunicare.

Știm cum vă simțiți atunci când vă străduiți din greu să duceți la bun sfârșit lucrurile și oamenii continuă să vină în vizită, să pună o întrebare, să solicite ajutor, să vă spună o poveste, să împărtășească o experiență sau pur și simplu să discute. Desk Buddy a fost creat pentru a vă ajuta să spuneți ceea ce aveți nevoie pe un ton jucăuș.

Vrei sa comunici rapid, eficient și într-un format distractiv? 

Și dacă lucrați de acasă, puteți să folosiți aceste semne pentru a anunța restul familiei când sunteți sau nu disponibil/ă!

Semnele sunt imprimate pe ambele fețe, astfel încât să fie vizibile atât din față cât și din spate. Și, ca o caracteristică specială, un cartonaș poate fi scris cu un marker cu ștergere uscată (nu este inclus), permițându-vă să lăsați o scurtă notă despre când vă așteptați să vă întoarceți!

Poate fi personalizat cu numele și logo-ul companiei pentru comenzi de minim 50 de exemplare.

Dimensiune 100×130 mm

Imprimare pe hârtie de înaltă calitate

Legare cu spiră metalică

My Assertiveness board

Descoperă-ți profilul de asertivitate prin acest board game creativ ce te provocă timp de 25 de zile să îți exersezi abilitățile de asertivitate și să mai adaugi o pagină în călătoria ta spre evoluție și dezvoltare.

Asemenea unei provocări poți să te joci cu folos pentru dezvoltarea ta personală astfel că la final cu siguranță o să fii o mai bună versiune a ta atât în relațiile profesionale cât și în cele personale.

Time & Task Management kit

Menit să contribuie la îmbunătățirea abilităților de time și task management poate fi folosit în organizație dar și la nivel personal.

Prin intermediul acestui kit ce conținte un gameboard și un timebox (un instrument ce vă permite sa utilizați serii de 20-25 de minute pentru a finaliza orice activitate) puteți să învățați dar mai ales să va dezvoltați.

Kit de hidratare

Hidratarea este unul dintre cei mai importanți 5 factori care ne influențează sănătatea și nivelul de energie. Peste 70% din greutatea corpului nostru este formată din apă. Apa reglează toate organele corpului și temperatura acestora.

Preocupă-te de sănătatea angajaților tăi, oferindu-le drept cadou acest Kit de hidratare.

Acest kit de hidratare este o formulă completă: o sticlă de apă, ușor de utilizat, din cele mai bune materiale, care vine la pachet cu 80 de benzi de testare a Ph-ului apei și cu rețeta corectă a hidratării.

Kit-ul de hidratare conține

Sticlă de băut cu perete dublu

Sticlă de băut din tritan, cu pai pliabil pe capacul deînchidere. Sticlă de apă, personalizată cu logo-ul companiei și rețeta pentru hidratare de la Institute of Integrative Nutrition.

Capacitate: 550 ml.
Dimensiuni: Ø7 x 27,5 cm.
Culori disponibile: verde lămâie, albastru regal.

Hârtie indicator pH

Modificările de culoare de pe benzi trebuie comparate cu diagrama colorată după aproximativ 15 secunde de la contactul cu substanța respectivă.

FORMULAR COMANDĂ

  Campurile marcate cu * sunt obligatorii

  DaNu

  ALEGE PRODUSE

  "Dragă eu" - Jurnal de dezvoltare personala

  Cantitate

  Calendar Inspirational 2023

  Cantitate

  DESK BUDDY

  Cantitate

  Cantitate

  Cantitate

  Cantitate
  Toate drepturile rezervate 2022 ,Creative & Bright | Termeni si conditii | UNITATE PROTEJATA
  Made by Twisted Design